Våga drömma

Det är VARMT även i skuggan, I LOVE IT. Sitter och tittar på utbildningar, drömmer lite. Jag vågar inte alltid drömma, det är så mycket och så MÅNGA som spelar in och roll i ens liv att man ibland inte vågar sätta ner foten och sätta sig SJÄLV i första hand.

Men det är trots ALLT för sig själv man ska LEVA, förhoppningsvis omringad av människor som tillåter dig att våga.


SOMMAR

Har myst i skuggan med C i några timmar, ätit pizza till lunch och druckit en cider. Nu ska lägga mig på altanen och läsa Cosmopolitan och Veckorevyn.

DET ÄR ÄNTLIGEN SOMMAR!


PUSS!

ÅLAND

Jag har haft en FANTASTISK och underbar vecka med massa KÄRLEKAR på Åland. Känns konstigt att vara hemma... MEN jag åker tillbaka på torsdag IGEN för nu är mamma och J där, då ska vi övningsköra så att jag kan ta mitt körkort innan vi åker till Los Angeles!



Jag och min STÖRSTA kärlek ♥

..Som är hemma hos sig nu. SAKNAR redan!

GLAD MIDSOMMAR

Igårkväll när jag TRÖTTNADE på att vara bakis gick jag hem till Kristofer som bor 20 meter framför mig. Han, jag och Hampus satt på balkongen och pratade, SKRATTADE, lyssnade... Mysigt. Kom inte hem och i säng förrän 4 inatt så det är tufft att kliva upp och fira MIDSOMMAR idag.

Men.... GLAD, TREVLIG, UNDERBAR MIDSOMMAR TILL ER!


Jag och HAMPUS!


Kristofer, storrökarn ;-)

Slut som artist



Hos mig JUST nu! Jag är helt slut som artist... Var uppe i 23 timmar innan jag ramlade i säng och somnade imorse. Sitter och lyssnar på musik i Spotify, jag har en hel spellista med låtar som heter Come home. Kärlekskrank. Yadayada

Skratt!

Jag har ätit middag och skrattat så jag fått ont i magen. Tänk vad konstigt MAN är när man ena stunden bara vill äta glass, läsa tidningar och vara IFRED, andra sekunden vill man gå ut i klackar och dansa, och tredje... Bara vara med människor som får en att skratta så man får BRA ont i magen... Lagom av allt är nog bästa blandningen!

Nu vill jag att ♥-at kommer hem. SAKNAR sååå mycket.


Yesterday was fun

Hej BLOGGEN! Jag vaknade 14.15 av att mamma kom in och väckte mig... Det blev en galen utgång igår och jag hade väldigt ROLIGT!! Har tagit en promenad i regnet för att piggna till, nu väntar jag på mat.

THAI! Det bästa. PUSS

Gossip, B&J, Love Pink

Ibland känns det som om hela ens värld är upp och ner, utan att ha en KONKRET anledning till varför...



Jag ska läsa 4 tidningar om ytligheter, raket-dieter etc ..och äta Ben&Jerrys i mina favoritmjukisbyxor från VS. Vara mig själv. Vända MIN värld. På mitt sätt.

Blondie


Frukost!

Att vakna LÅNGT före 8 en ledig onsdag... Inte SÅ poppis! ;-) Jag ska skutta ur sängen och få i mig en ordentligt frukost nu, är sugen på ägg. Och te!

Om några timmar är jag BLOND igen :-D

Dreaming out loud

Sitter ihopkrupen på golvet med kaffe och datorn, ibland är livet så ENKELT. Det rullar en fantastisk spellista i Spotify som får mig att våga drömma lite...


Los Angeles i julas... ♥

För VI är så fint

DU är något jag haft,
förlorat och
hittat
tillbaka till.

Ni får drömma om oss.

Vi gör det.


Come home!

Sitter och pratar med ♥-at på Skype. Du är så NÄRA men ändå SÅ LÅNGT BORT!


STÖKIG(T)!

Nu ska jag försöka få ordning på mina saker och som ni SER behövs det mycket kraft och omtanke (och kärlek) här inne just nu.




Ojoj.....


Var tvungen att fota VÄRLDENS finaste tavla på mig och Älsklingen (från Extrafilm), den kommer att få komma upp på en bra plats när vi får lägenhet nästa år... Jag ÄLSKAR den!

I ♥ Make Up Store

ÅH vilken mysig dag. Vi började på Make Up Store och jag fick med mig lite nya grejer till SMINKFAMILJEN.  Åt lunch på T.G.I. Fridays, jag unnade mig ett glas vitt vin också. Sånt får man göra IBLAND ;-)


Världens (förmodligen) BÄSTA concealer.


Underlagskräm med Spf 15, sprayform. UNDERBAR under puder/foundation


T-zone Shinestopper


Nytt bronzingpowder från Lancome, också med spf. Det är viktigt att skydda huden i ansiktet med solskydd, FRÄMST under sommaren.

Hörs om ett tag!

SOL

Åååh vad HÄRLIGT med sol och blå himmel! Jag ska passa på att NJUTA och äta glass hela dagen, typ ;-)!

Njut morgondagen


SPEX med ♥-at haha ;-)

Imorgon ska jag gå upp i tid så jag hinner promenera förbi mina •stjärnor• vid gravarna, äta frukost och... SLAPPA innan en hård dag på stan väntar med min fina vän C. Vi har inte träffats på länge så det ska bli mysigt att bara vara VI.

Nu ska jag borsta håret, tvätta & smörja in ansiktet, borsta tänderna och så vidare... Sen ska jag läsa ut den UNDERBARA boken Där regnbågen slutar. LÄS DEN! Så mycket lyckorus.

Sov GOTT och NJUT AV MORGONDAGEN!


I LOVE YOU

Sitter uppkrupen i soffan och pratar på Skype med min Älskling. Saknar honom REDAN!! På onsdag ska jag äntligen till frisören och bli BLOND igen. Känns skönt, så mycket mer... Jag ;-)



Fotot är taget INNAN det blev VI, det känns fortfarande overkligt att DU är MIN fastän det gått mer än ett år... JAG ÄLSKAR DIG!


Jaktspel

Sitter i soffan hos ♥-at och tittar pa nar han och Lillebror spelar Nintendo Wii. De ar nagot jaktspel dar de gar omkring och skjuter djur. Inte sa UPPHETSANDE kanske ;-). Funderar pa att ga och lagga mig, maste bara hjalpa baby att packa klart. Nu blir han uppaten av en hyena eller nagot.... Han kommer INTE kunna slita sig an pa ett tag! ;-) Natti!


Puss!

Soffpotatis

Hej FINA! Det här vädret får mig att vilja ligga i soffan och inte göra NÅGOT annat. Nu har jag iaf duschat, sitter och dricker MER Päron&Krusbär... Om en stund kommer Älsklingen och hämtar mig! Vi ska ha myskväll, imorgon åker Han till Detroit och är borta tills på fredag. Det gör ALLTID ont i hjärtat när han åker men jag älskar komma-hem-igen-delen SÅ mycket. När man längtat och längtat....!!

Nu måste jag föna håret. PUSS trevlig, regnig söndagkväll! ;-)

Bio ikväll!

Det blev LITE sent igår..... ;-) Jag och C hamnade till slut på Fridays där Älsklingen och några kompisar till honom satt - sen åkte vi till Laroy och dansade. Har jobbat hela dagen idag och nu sitter jag och väntar på att ♥-at och J ska hämta mig, vi ska gå på bio.

Jag jobbar EN dag till (imorgon), sen är jag ledig framöver som det ser ut nu. SKÖNT!

Kvällsoutfit


Jag har VARKEN den klänningen eller örhängena på mig längre... Ville mest visa håret.


Älsklingens tshirt får hänga med ikväll, men jag har en paljettkofta över för att göra det hela LITE roligare. Fortfarande inte bestämt mig för platt eller heals, är sugen på både och. En av varje kanske ;-)

Platt eller klack?


Tjejöl i heels eller låg-skor? Drömmen vore att gå i de fina på bilden, som dessvärre är i mocka. Jag använder dem ogärna i oväder... Det kanske blir platt ändå.

Har lockat om håret, hade inte en lock kvar när vädret hade gjort sitt idag.

Tjejöl

Nu ska jag ta en dusch sen ska jag möta upp en vän för några öl och tjejsnack. FANTASTISKT.


Egen tid


Nu ska jag mysa i sängen med boken jag började läsa igår, i Älsklingens t-shirt och pyamasbyxor. LYCKA!

Från sminkväskan till ansiktet...


Morgonruffs (jag gick och la mig med blött hår....) och hud som visar tecken på PMS!


Jag börjar med att smörja in ansiktet, idag med Athens Wild Rose


Lägger MAC's flytande concealer på röda prickar/ojämnheter. Sprider ut med pensel.


Använder mig antingen av MAC eller id mineralpuder på samma partier som med concealern...


Med LITEN pensel. Lägger också puder på ögonlocken och runt ögonen.


Sen använder jag mig av en större borste och lägger ett tunt lager puder i hela ansiktet innan jag lägger ett Bronzingpowder (H&M) på käkben, näsa, haka och i pannan. Jag förstärker kindbenen med ett rouge från MAC.


Såhär ser det ut då.


På ögonlocken och runt ögonen lägger jag den krämiga ögonskuggan från MAC i samma färg som pudret. Den gör att ögonskuggor, eye-liner etc. sitter bättre. Den mjuka eye-linern jag använder är från MAC och jag använder den på den undre fransraden.


Med en hård, rak borste och svart ögonskugga (också från MAC) lägger jag en linje vid kanten av övre fransraden.


Ögonbrynspenna (H&M), vit eye-liner (H&M) som jag lägger längst in i båda ögonen. Och självklart ögonfransböjaren.


Och sist! Supermascaran från MAC, i miniformat.


Färdigt resultat. Som ni ser har jag fixat håret där också... ;-)


Charolette taggar ut! ;-)

Vi har FORTFARANDE inte kommit ivag. Haha min fina Alskling.... Sego. Fast nu verkar det handa nagot... Dags att ringa taxi!

Hej da, IGEN! ;-)


Saknar Starbucks... Har ar vi i Amsterdam(!?) Ser ni stavningen av mitt namn? Haha... ;-)

Morgonruffs

Eftersom att jag haft tid pa mig att gora mig i ordning nu sa har jag fotat steg for steg nar jag sminkar mig, och med VAD jag sminkar mig. Bilder fran scratch med morgonruffs och sma morgontrotta ogon. Hittar inte USB sladden till kameran sa jag lagger upp allt senare.

Vi hors sen. Ha en TOPPEN dag! yadayada

Godmorgon

Godmorgon! Idag känns allt SÅ mycket bättre... Ligger i sängen (jag vet, jag och Älsklingen sover ganska länge... haha) och dricker morgonkaffe. Börjar piggna på mig! Idag ska vi åka in till stan och göra lite ärenden men först ska Älsklingen iväg och köra ett tränigspass. Ikväll när han ska springa 5km ska jag så snällt haka på.

Fast promenerandes.

Ha en FIN dag ♥



Hängig

Ligger i ♥-ats säng och tycker synd om mig själv... Är hungrig, trött, hängig och har ont i kroppen. Blä ingen bra dags ALLS. När ♥-at kommer hem från träningen har han lovat att ta hand om mig. FINASTE!

Ska börja läsa en ny bok nu, Där regnbågen slutar av Cecelia Ahern.

Syns snart...



Mys

Nu har jag precis LANDAT innanför dörren. Ska ta en dusch och hoppa i något bekvämare än jeans och åka hem till min Älskling där mat och obligatoriskt mys väntar. Jag känner mig hängig, som om jag har en infektion i kroppen som inte bryter ut. Hoppas, hoppas, HOPPAS det inte blir något värre.

Hörs senare!


PUSS!


MÅNDAG MORGON!

Bråttom bråttom. Börjar jobba om mindre än en halvtimme och jag har inte ätit frukost än så det får bli en kaffe och en macka från McDonalds.

Jag är LYCKLIG, och såhär ser jag ut idag:




Jag känner mig lite töntig när jag fotar i spegeln, därav "pussmunnen".

HA EN TOPPEN DAG!!!

För STÖRST av allt...


 ...Är kärleken ♥

Helgen är REDAN slut!?

Vilken helg! I fredags efter kalaset blev det en sen utgång, med sen - eller snarare TIDIG - hemgång vilket resulterade i att största delen av igår gick åt sömn och återhämtning. Idag har jag och världens bästa Älskling varit hemma hos min pappa på "landet" och njutit av det fina vädret, det har inte varit VARMT men mysigt ändå.

Nu på kvällen har vi suttit i soffan och bläddrat i varsinna tidningar, druckit te, varit runt på internet.... Det är skönt att kunna vara med varandra utan att BEHÖVA göra saker tillsammans. För mig innebär iaf det om något trygghet.

Nu är det sovdags, imorn ska jag jobba igen.

Spännande att veta hur det går i Europaparlamentsvalet. Jag har röstat Blått!



Bilder från i fredags.... Morse(!) Hatten fick jag låna i 10 minuter... Dadum! Jag är verkligen ingen hatt-tjej ;-)


PUSS


Off to work!

Nu måste jag springa till jobbet! Hoppas ni får en fin dag, många tar STUDENTEN idag... Lite otur med vädret, men NJUT! All lycka till er....



Suddig bild.... Men jag HINNER inte! :-)


TGIF!

GODMORGON! Jag har vaknat på rätt sida idag och det är SKÖNT. Efter en kopp kaffe rullar den här dagen igång, jag ska jobba hela dagen och ikväll har vi födelsedagsKALAS för min styvfar. Ska bli mysigt att ha familjen här, åtminstone ena hälften.

TREVLIG HELG!


Regn, regn

Nu är jag och Älsklingen hemma. Vi har varit i Kista Galleria och handlat på bokhandeln, ätit middag och köpt en jacka åt min FINA mamma. Jag köpte två böcker och nu ska jag försöka välja en av dem, koka te och krypa upp i soffan hos ♥-at.

Ha en mysig kväll!


Helgens väder känns VÄLDIGT avlägset...


Jobb 9-18

Vi gick och såg Änglar och Demoner på bio igår, den var riktigt BRA! Nu har jag i princip precis vaknat och om några minuter måste jag gå till jobbet. Är lite trögstartad idag, men efter en kaffe och en frukt vaknar jag nog till liv... Ha en TOPPEN dag, trots det trista vädret.

PUSS


Lockade håret med plattången igår... Gjorde om det imorse så det sitter idag också!


...Och såhär ser jag ut idag!


Biomys!

Jag ska nog fråga min Älskling om han vill gå på Bio-dejt med mig ikväll, jag har läst ungefär en halvtimme teori idag och även om det inte skulle SKADA att läsa mer så är kärleken SÅ mycket viktigare. Jag tror ♥-at vill se Änglar och Demoner, det verkar dessutom vara den enda filmen som går just nu så.... ;-)

Later!!!


U spinn my head right round


Jag myser omkring här hemma i en lång tshirt och fårullstofflor. Less is more, iaf för hemmabruk! Försöker att komma till ro med teoriboken men har för mycket SPÄNNANDE som spinner i huvudet.

Väx väx

Jag försöker mig på de FLESTA metoder för att få mitt hår att växa, det senaste och det som faktiskt verkar fungera är tabletter. Låter helt bisarrt, men de är fantastiska. Försöker visa vad som hänt men har ingen bild från sidan där man ser hur det såg ut för 3 månader sen så använd FANTASIN.

Det har iaf blivit längre.... OCH tjockare!




Jag saknar det blonda, måste boka tid hos frisören nästa vecka.

?!

Vem har du som förebild ?

!
Jag har vuxit upp som Lillasyster (fick två halvsystrar på senare år) och har därför ALLTID sett upp till mina äldre systrar. De är så otroligt olika! Sen har jag alltid, som så många andra, påverkats och fascinerats av starka och glada personer. Det är så lätt att dras med... Positiva människor är de som har DET.

Vad fastnade du för hos Din Kärlek ?

!
Hans målmedvetenhet. Och hans sätt att röra sig. Det sätter fortfarande igång fjärilar i magen på mig att se honom gå till bilen...

Vem lagar mat ?

!
Av oss två så är det jag, även om det händer MER sällan än varje dag. Vi äter ute väldigt ofta där borta och nu när vi är och BOR hemma så står maten ofta redan klar på bordet utan att vi ens hunnit tänka på att det är middagsdags.

Te(ori)

NU är jag hemma! Blev kvar tills älsklingen kom tillbaka igen så jag SLAPP gå i regnet, tittade på en film och halvsov istället. Inte riktigt lika kreativt men skönt ändå! Nu ska jag duscha, sen ska jag krypa upp i soffan med en kopp te och teoriboken.

NÄRA nu! Puss


Charlie, jag och ÄLSKLING på Räknö i helgen!


B&J och powerwalk

Ligger fortfarande i ♥-ats sang och gar igenom lite mail. Jag ater Ben&Jerrys - till frukost, jag vet! Men ibland far man UNNA sig! Jag ska snart packa ihop mina saker och powerwalka hem.

Hors hemma! PUSS


Lite annorlunda vader i FANTASTISKA Beverly Hills!

RSS 2.0