YEAAAY

07.15 började min körlektion idag, segt att ta sig upp men världens FINASTE baby gick upp före mig och satte på kaffe. I LOVE YOU. Det gick dessutom hur bra som helst(!) att köra idag... Nu är jag hemma, full av energi - har ett definitivt överskott... Ska fixa och dona lite, har betalat in och bokat alla körkortsgrejer så jag är MYCKET fattigare. 26/8 har jag uppkörning. YEAY.


Love love love!


Mysdags!



Det har varit en LÅNG dag! Forst korlektion i 40 minuter, sen akte jag till ♥-at i ishallen dar jag fastnade i over 3 timmar ;-) Nar han var antligen var klar skjutsade han mig till nasta lektion... NU ar vi hemma. Ska krypa upp hos baby i soffan och titta pa tv. Har en kansla av att vi kommer somna inom 30 minuter... :-)

Körskola

God morgon! Det är SÅ mycket lättare att komma upp ur sängen när solen skiner utanför fönstret! Jag sitter och äter frukost och ska snart åka till körskolan... Hoppas det går bra idag, jag är inte laddad för motgångar ;-)



Klarblå himmel VARJE DAG på Åland

Brüno

Vi såg Brüno, den film jag svurit högt att aldrig se(!) men det var nog precis vad mitt sinne behövde för att resa sig. Har haft en tuff dag, känslomässigt. Positivt på många sätt men samtidigt så jobbigt att vara mitt uppe i. Men det är en del av livet.

Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på Leona Lewis. God natt!



Smultronplockning på Åland

Biomys ikväll (igen)

Baby's mormor och morfar ramlade in precis när jag tänkte ta med mig vovven ut på promenad, så det blev 2 timmars prat och sällskap med dem istället tills jag insåg att jag höll på att sega ihop TOTALT idag igen. Packade ihop mina grejer och gick hem därifrån, det var VARMT och jag gick i mina ballerinor vilket inte är det ultimata... Men jag har rört på mig.

Har övningskört och det går åt PRECIS rätt håll. Känns så bra. Imorn ska jag till körskolan, kommer vara där hela dagen för jag har lektion både på förmiddagen och eftermiddagen.

Ikväll blir det bio med min fina D♥. MYS. Jag går mycket på bio just nu - det brukar vara en "höstsyssla". Fast jag har haft SOMMAR i över 1 år så det är kanske okej ändå.





Göteborg!


Goodmorning

Kanns skont att vakna av sig sjalv och darfor fa vara PIGG. Ska ut pa promenad om en liten stund, sitter pa Baby's altan och ater keso just nu... Vovven ligger har brevid mig och NJUTER av solen.

Happy tuesday!




Ny människa

Jag har blivit ompysslad i över 4 timmar på Salongen.. Har vaxat benen, fått ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr, permanent böjning + färgning av ögonfransarna, plockade bryn... Jag är helt SLUT. Och bortskämd. Nu ska jag ta en dusch och tvätta håret, fortsätta i mitt segmode. I LOVE sånna här dagar.


Note to self:

VILL DU SÅ KAN DU!

Idag har jag hunnit MASSOR och än är inte dagen slut... Nu går tvättmaskinen på högvarv, 2 down 2 to go. Jag tycker om att tvätta... Måste dock reda ut den resterande röran i mitt rum (och i köket, tv-rummet, badrummet....) för ikväll kommer min älskade UNDERBARA mamma hem från Cypern.

Undra om Flickorna vill hjälpa mig i städyran?


Mina ♥-an

Alot-to-do-day

Har haft en FANTASTISK helg i Göteborg, träffade L & E och det kändes så bra. Nu är det inte långt kvar till Los Angeles längre. Idag måste jag upp på banken och göra diverse överföringar osv. Ska ha med mig små tjejerna så vi kan mysa efteråt när jag är klar, hoppas det inte tar för lång tid.

Måste sätta igång, har mycket att organisera idag. PUSS


Today

Idag lag jag i sangen och tittade pa The Hills tills Dannie kom forbi och vi tog en langfika pa Waynes. FINASTE van. Saknar min alskling som sover hemma inatt...

Imorgon ar det powerwalk och Squash pa schemat. I like. Pa fredag aker VI till Goteborg.

GOD NATT

Middag?!

Jag plojer The Hills avsnitt, har svart att slita mig. Ska forsoka ta mig upp till centrum nu for jag maste handla middag till mig och ♥-at. Vet inte alls vad vi ska ata...?! Nagot kommer jag nog pa.


I Los Angeles pa vag till The Dog Beach.

Jordgubbar

Det ar inte FANTASTISKT vader sa jag passade pa att ta en powerwalk med hog, pumpande musik i oronen. Nu sitter jag och ater keso och jordgubbar. I'M ALIVE och det kanns UNDERBART.

NU skiner solen.

Bra väder?

Ah det kan nog bli riktigt bra vader idag anda, fastan det blaste och var allt annat an bla himmel nar Vi vaknade. Nu ska jag ta med mig datorn och telefonen ut pa altanen och boka lite grejer jag maste gora under augusti manad.

Har gjort en "ansiktsmask" av havregryn, Aloe Vera tval och LITE vatten. Det gor underverk. Njut av dagen.

U&ME

VI har gjort en kycklingpaj som nu star i ugnen, yadayada. Mitt ♥-a sitter och laser en skvallertidning, jag dricker vatten och funderar pa livet. Tank vad olika man kan vara - men anda passa sa bra ihop ;-)



What about Brian?

Har suttit i soffan och gjort flera saker samtidigt, var TVUNGEN att titta på mitt favoritprogram What about Brian?. Nu är jag klar iaf, väntar på att älsklingen ska komma och hämta mig.


Blondie!

Händelselös

Jag har inte gjort NÅGOT vettigt alls idag, trots MYCKET som borde göras... Nu ska jag klä på mig och gå upp till centrum. Jag måste hitta något att ha på mig ikväll när det är middag med en hel skara av Älsklingens släkt.

Yadayada

RSS 2.0